İdari ve Mali İşler Müdürü
08 Nisan 2022

Süleyman ÇOLAK

İdari ve Mali İşler Müdürü

1973 yılında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkhan’da tamamladı. 1996 yılında mezun olduğu Kırıkhan Sağlık Meslek Lisesinde eğitmen sağlık memuru olarak göreve başladı. 2002 yılına kadar bu görevde kaldı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2014 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme bölümünden yüksek lisans yaptı.

Askerlik görevini yerine getirdikten sonra ise 2002-2012 yılları arasında Sağlık Memuru kadrosunda Kırıkhan Devlet Hastanesinde Acil Servis Sorumlusu olarak görev yaptı.

2012 yılında Hatay Kırıkhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak atandı ve halen Hastane Yöneticiliği görevini yürütmektedir.